Jag har inte skrivit för att..

Jag har varit fullt upp med att läsa lite bloggar och jag har helt klart fastnat för en, jag kan bara inte sluta läsa den :( De går inte hihi ni kanske också borde läsa den lixom..

ANTEX LIFE

Jag beeeeeeeeeer. Läs.

PUSSAR!


Godmorgon!


Godmorgon alla söta!

Jag vaknade nu efter tolv timmars sömn, lite nice kanske. Men jag är fortfarande trött, hur är de möljligt. Brukar  alltid sova typ tio timmar och vara pigg när jag vaknar.. hmm.. Nu blir de iaf frukost sen får vi ses vad jag ska hitta på :)

LÄNKA!

Nu ska jag länka två söta människor.. :)
 Snälla lääääääs!

HAHHAHAHAHAHHAHAHAHH
 
PUSSAR!

A OCH S!


HAHAHA skönast

''Tror du på kärlek vid första ögonkastet, eller ska jag gå förbi igen?''

''Får jag ta ett kort på dig, så jag kan visa tomten vad jag vill ha i julklapp.''

"Jag har tappat mitt nummer, kan jag få ditt?"

"Snygga skosnören ska vi hångla?"

PUSSAR!


Tack bby!

Älskling kom förbi med en tröja. Kärlek.

Tack finaste. Hihi den är fett fin. KOLLA :D
PUSSAR!


Söt eller vad !?

Jag älskar "våran" hehe vovve, nej men nu när jag sitter och tråkar sönder hemma så hittade jag lite bilder jag hade tagit med min mobil. Haha så fula men ja.. Vill ni se dem? Ja tar de som ett ja.


Vissa hundar älskar mat..


Och vissa hundar älskar mig..

My new phone!


Haha inte bästa bilden men whatever, i'm happyface! Nej men tack pappa :)
De är ganska många som har den tele och iofs tycker jag inte att d eär den bästa men man borde väl inte klaga, den äger ju ut min förra så jag är bara glad att jag slapp betala den själv :)'
PUSSAR!


Godmorgon.

Hellu sötisar.

Är ni vakna? Jag vakna för kanske en halvtimme sen. De är ju självklart att mna ska vakna klockan sju typ när de är helg. Me don't like that. Men men nu kan jag iaf chilla hemm ahela dagen. Vet inte vad jag ska göra, skulle åkt iväg men pappa dampar, för ingenting..!? Jävla skit. Då blire väl hemmakväll eller nåt istället. Får väl göra nudlar och kolla film eller nåt. Fett tråkigt.


Food is on the table

Japp nu är de mat, fett gott jag är hungrig. åt inte direkt mycket i skolan, vem gillar kokos fisk lixom..!? Ehm inte jag! :) Så nu ska vi äta pasta iaf, super duper gott. Vi hörs lite senare.
PUSSAR!


VÅFFELDAGEN!

Hej igen sönosar.

Idag är de ju Våffeldagen. Ska ni äta några våfflor da..? ehm de kommer jag desvärre inte att göra, jag venne hur man gör :( hehe.. 
 Men ikväll blire kanske att jag träffar en cool person ;) ja tror att jag och Andreas träffar han men vi får se, mer om de senare :)

NU: Chilla vid datirn och lyssna på musik.

PUSSAR!


DAGENS!

Stromae - Alors on dance


NU: spring till bussen

Jag uppdaterar er när jag kommer till skolan.
PUSSAR!

Godmorgon!

Hellu finaste läsere.

Jag är uppe fett tidigt klockan sju, de måste fan varit rekord va? Meh whatever, hihi jag är ju pigg iaf och de är väl de som är huvudsaken. Jah ska nog käka lite frukost snart för att senare åka te skolan och spela in en film. Hoppas den blir bra men igår fick vi ta om många scener eftersom vi garvade för mycket.

NU: Frukost och sminkning, sen blir de kolla när bussen går. HIHI jag kommer komma itid idag. S T O L T !
Senare hoppas jag att jag får hämta ut min dator från skola, jag har väntat skit länge på den ju :(
KOmmer bli ledsen som jag inte får den idag :(
Men man hoppas ju på de bästa ;) Ellerhur..!?
PUSSAR!


GODNATT!

Vi hörs imorgon! :)
PUSSAR!


BARA JAG SOM ÄLSKAR WEBBCAM BILDER?

Haha, nej  men jag hittade några i min dator från typ.. igår.
Nej men fett soeta ;) fast nej. Men jag bara älskar att man har en kamera i sin dator, hehe, de är ju ett bra tidsfördriv när man har tråkigt ;) visst..!?
Här är några bilder jag hittade.

PUSSAR!



Men de här var ju sexigt -.-


HAHA garvar åt ? Troligtvis Andreas.


Haha k.

Okej nu har jag visat ett par söta bilder.


D SOM I DAGENS

Här är dagens låt, kärlek till den. Nej men helt serri den är fett bra, just min åsik, hehe bra på engelska här.
Nej men eftersom ni ändå läser bloggen så kan ni väl lyssna? ;) De tycker jag iaf.
PUSSAR!



Chipmunk ft Chris Brown - Champion



Gästbloggar!

HAHAH Igår gästbloggade jag och Vickan på carros dator ;) De gjorde väl susen om jag säger så bara för att vi är så coola ;) Haha vill ni läsa ett inlägg vi skrev på hennes blogg?
Här är ett:





Vi lockade ju lite mer läsare och helt plötsligt blev de måååånga kommentarer ;)
PUSSAR!



Finns de något bättre?

Så awesome.
Finns de nåon bättre än att sitta i solen och äta piggelin med den man älskar? ehm.. nej.
Men hare bra de ska jag ha, kommer knappt blogga ikväll, har feta planer ;)
PUSSAR!


Bästa nyheterna jag hört på länge.

De här kan jag kalla happyface. JIPPI :D :D Jag är så jävla glad att de inte går att beskriva, de här är fan bästa dagen i mitt liv, Careface för andra men inte för mig. Ibland är livet så jävla underbart.
NU ska jag köpa glass med ? haha hemlis ;)
PUSSAR!


helt okej.

Uvt gick helt okej, jag skulle bara skicka in de jag hade missat och vara mer i skolan är vad jag är i nuläget, så det är ju bra de ju :)
Jag är nöjd,  jag hatar ju att gå med sånna dära möten asså. de är de värsta jag vet.. nästan.

Från en jobbig sak till en annan. Nu mot tandis. De kommer ju inte direkt ske någon förändring nu på ett tag men men de här är sånt som tar tid. Går inte på en månad direkt :( Sadface asså.
jaja de blir väl bra snart hoppas jag. Mihi undrar ni vad de är ? ska jag säga? ehm.. nej.
Klura på ni ;)

PUSSAR!


FOLKTANDVÅRDEN

Ja du läste rätt, dit ska man. Tur att jag väljer själv, nej men vi ska planera lite saker om när var hur varför och lite sånt. Speciellt den stora frågan. JA ELLER NEJ!
Synd ni kommer inte få svar på den frågan på ett tag ;) Vad jag vill göra där är också en hemlighet tills vidare :)  Men ska börja röra mig till utv först.
PUSSAR!


Stammis

Hej nu ska jag to my stammisställe ;) You know what? hehe klura på den da. Nej men ni får veta svaret sen om ni läser. Men på riktigt. Fett jobbig. Ni ska vara glada att ni inte har mina problem. hehe emohörs här. nej men ärligt hehe de är ändå fett snälla mot mig. HIHI men innan jag ska dit ska jag ha fucking utvecklingssamtal. Synd jag pallar inte. Måste packa nu.
PUSSAR!


En rekomendation.

En film ni bara MÅSTE se ifall ni inte sett den. " Den otroliga vandringen " Jag gråter floder. Den är roligt och gullig hela filmen men slutet får mig att gråta sönder. Aldrig i mitt liv har jag gråtit så mycket som när jag kollat på den.
Jag sitter fortfarande och gråter, kansek mer känsligt för mig eftersom de har hänt mig samma sak. Men kolla på den och gråt.. :(
PUSSAR!


men ärligt..

Min dator har inte kommit idag heller :( Jag får stress kan nara blogga nu när jag är hemma, fett irri :(
men men nu blir de kolla på film.
SENARE: Tandläkarna ;) Mihih nervös ? ja.

D A G E N S !



All of the lights - Kanye West


Tell me what I did wrong so I can do it right.


I miss you.


DAGENS LÅT!


Like a star - Taio Cruz


@ Andreas

Hello sötisar.                          

NU:
Är jag hemma hos andreas och vi har precis käkat, pannkakor. De var supergott faktiskt eftersom jag inte ätit speciellt mycket.. :( Jag har typ varit nervös hela dagen, don't know why. Iaf efter lunchen drog jag till tandläkaren. Mihi secrets ;) Nej men sen drog jag till Andreas place och käkade och nu  sitter jag här vid hans pappas dator :)

KVÄLLEN:
Är ännu inte så planerad, kanske träffar någon kompis eller är hemma och tar de allmänt chill. De får vi väl se lite senare. Jag bestämer gärna inte innan vad jag ska göra innan. Jag hittar väl på de som faller mig in :) Mihi, maybe att vi taggar to sickla men de är inte direkt säkert.

IMORGON:
Imorgon börjar dagen med mediaproduktion, öken tråkigt om jag får säga de själv. Vi håller på att göra filmer och vinnare ska visas på filmfestivale.. ;) De positiva är väl att jag kommer sluta tolv :D Happyface? Ja. Men sen finns de ju någon som heter otur.. Att man har utvecklingssamtal klockan fyra så man måste åka tillbaka till skolan för att ha ett möte som kommer gå åt skogen. Fast o andra sidan verkar ingen av mina föräldrar veta om de.. Ska jag säga de till dem? Nej. Mihihi fett synd.

PUSSAR!


ingen bloggning

Hej jag kommer inte kunna blogga på ett tag, för jag har som sagt ingen dator :( SYND.
Men bloggar mer när jag får min dator, om någon dag..
PUSSAR!

Förändring ska ske, SNARAST.

Jag ska förändra mig, helt seriöst. Ska skapa en helt ny look. Mitt hår ska färgas till mörkt, nästan svart. Ska operera mig, kanske. Jag venne men förmodligen, ja.
Jag tänker inte avslöja vart förrens de är bestämt men jag ska kolla hur de ska gå till och hur lång tid de tar.
Men mer om de senare, jag kommer få en ordentlig förändring ;)
PUSSAR!

Friends for ever!

Jag bara älskar mina vänner. Alltid ställer de upp om jag mår dåligt. Om de är något jag gjort fel hjälper de mig att fixa tillbaka de. De får mig att känna mig älskvärd. Jag har riktigt vänner som alltid ställer upp, som alltid fins där. Jag har verkligen riktiga vänner, som jag alltid kan lita på och som kan lita på mig till 110 %
Jag är otroligt tacksamma att ni finns i mitt liv.
PUSSAR!


Iselin Shum!

Alexander Westberg!

Rebecca Alm!

Nina Johansson!

Carro Arstrand!

Viktoria Zimmerman!

tjena!

Jag vaknade nyss, hihi sov femton timmar ;) men iaf nu ska jag sminka mig för att senade fira amanda ;)
Vi hörs lite senare!
PUSSAR!


GODNATT!


Sista inlägget för ikväll! Jag håller på att somna jag ligger med huvudet på tangentbordet så jag ska väl lägga mig och kolla en film tills jag somnar, eller iaf lägga undan datorn.
Imorgon blire de att gå upp tidigt för att fira Amanda :)
PUSSAR!


home!

Hej nu kom vi prcis hem från mig. vi käkade där och jag städade lite eftersom jag har fårr nya gaderober :) Lite segt men de blev mycket finare än innan. Jag tänkte blogga därifrån med då hade jag inget internet. Synd.

Just de vi var på eriksdalsbadet idag, med några kompisar ;) Grymt roligt! ;) Fast vi badade bara i två timmar för de stängde fem och vi kom dit runt tre tiden. Men tre timmar räckte ganska bra för man blir ju trött och hungrig efter ett tag! :)
Jag upptaterar senare.

PUSSAR!


Kylie - Akcent

Denna låt har fastnat i min hjärna. Kan inte sluta sjunga på den. Fett irri, fast ändå jag diggar den fett! ;) Refrängen snurrar in my head! 
PUSSAR!
 
Kylie give me just a chance
Let's go out and dance
We can get into the groove
I can watch you move
Later you can sing to me
Like a shining star


NU: DUSCHEN!


Nu blire duschen sen får vi ses. Jah skriver senare ;)
PUSSAR!


MUSIC IS MY DRUG!

Nu har vi precis ätit frukost. Jag var sjukt hunrig så de var väl bra! :) Jag brukar nästan aldrig äta på morgonen, menmen jag var hungrig så varför inte..? :)

Senare ikväll ska vi hem till mig och äta världens godaste middag! ;) Jag blir bara så sugen på de.
Jag funderar på om man ska dra iväg ett tag till stan senare? Jag vill liksom inte sitta hemma och tråka, men de beror ju iofs på om jag hittar någon som vill följa med såklart :)
Vi hörs lite senare.

PUSSAR!


Hello cutie, fast ne..


Goodmorning sunshines!

Hehe snygg stavning..

Jag vaknade tidigt ju :D Jag trodde typ jag skulle vakna ett eller nåt men de är nice att jag vaknade tidigare än vad man trodde. Jag är pigg också ;) Typ första gången detta år..

Planerna för helgen:
Idag: Inget
Söndag: Inget

Ja, de är väl ungefär så min helg ser ut i nuläget. Jag är väl inte direkt typen som bestämmer vad man ska göra, är  lite mera spontan av mig om jag säger så! ;)
Nu ska jag väl gå och äta lite frukost så vi hörs senare!
PUSSAR!


Goodnight!

Nu blir de borsta tänderna och sova. Jag ska ju somsagt försöka att inte slösa bort hela morgondagen :) SÅ vi hörs när jag vaknar! ;)


PUSSAR!


Mr. Bean!

Hej!

Nu sitter jag och såsar framför dator, efetrsom de inte finnns särskilt mycket annat att göra. Jag och andreas kollade på Mr. Bean semester. I vissa lägen kan man inte bara låta bli att skratta ;) Om ni INTE sett den så kolla, den är fett roligt, eler seciellt om man har min humor ;) Jag fick mig iaf ett par ordentliga skratt :) Andreas garva också men mer åt mig  än åt filmen..
Jag tror faktiskt jag ska sova nu, hehe tråkigt jag vet men har jag något annat för mig? Nej.. Sen är de väl bara bra ifall jag inte sover bort hela morgondagen.. ellerhur? ;)
Jag kanske skriver ett till inlägg lite senare, de beror väl på om jag somnar eller inte.

PUSSAR!


Så söt!

Jag satt och klappade vår lilla vovve ett tag, sen somnade den på mig, bara så söt :) 
PUSSAR!


Vaken..


Sover..

Bjuder på några söta bilder! :)


no time guys!

Hej sötisar!

jag har tyvärr inte kunnat blogga idag eftersom jag fortfarande inte fått min dator ifrån skolan. Data snubben sa att jag skulle fått den idag men när jag frågade efter den bad han mig komma tillbaka nästa Torsdag. man ba jaha okej.. :( Jag vill ju ha den för annars kommer jag inte kunna blogga så mycket. Just nu lånar jag Andreas pappas dator :)

De har inte hänt så mycket idag. Roxy kom förbi hos mig sen drog jag och Andreas iväg, skulle träffat en kompis, men hon kunde inte. SADFACE! Menmen de får väl bli en annan gång då :)

De är väl i stort sätt min dag :)
PUSSAR!


out

Nu ska jag dra ut! ;) Vi hörs när jag kommer hem!
PUSSAR!


I D O L E R !

Har har fått en fråga som jag tänkte svara på, eftersom jag är så snäll ;) Nej men ärligt dåra.

FRÅGA:
Vilka är dina idoler? Har du alltid haft sama? <33

SVAR:
Hej! :) Jag har igentligen väldigt många som jag beundrar om man säger så, men idol har jag väl bara en.
- Jake Gyllenhaal

Jake är en skådis och medverkade i bland annat " the good girl" och " love and other drugs"




KÄRLEK!

Älska älska älska den här låten! Jag kan lyssna på den tusen gåner utan att tröttna!
PUSSAR!


T.I. - Get Back Up ft. Chris Brown


wait wait wait

Sitter i köket och väntar på ett samtal.. ;) Spännande ;) Jag ska snart tagga ut och träffa ett par kompisar + andreas. Long time no see guys! Nej men de kommer bli awesome! Kommer nog få några gott skratt :)
Men först måste jag ju få mitt lilla telefon samtal, så jag vet, när, var hur vi ska ses ;) men vi hörs lite senare innan jag ska gå, för nu blir de sminkning som gäller! :)
PUSSAR!


HAHA har ingen fin somarbild så ni får njuta av den här iasället!


ST: PATRICK'S DAY!

Idag är de ST: PATRICKS DAY!
Min favvo dag, jag Saknar Irland så jävla mycket. De är bara bäst.
wihoo! jag vill åka dit nu! Sadface asså :(
Men ha Världens bästa dag alla, de ska jag ha!
PUSSAR!







NU:

Champis och musik :)
Jag ska sätta på lite musik och dricka champis, de är så jävla gott!
Lätt min favvo ;)
Ehm, de här inläggen var lite lagom k så jag skriver sneare :)
PUSSAR!


Hemma

Hej nu har jag kommit hem från skolan. De hände inte direkt så mycket eftersom vi inte kunde filma.
Jag hoppas iaf att de kommer gå imorgon så att vi kan bli klara med våran film snart :) Skönt att vi slutade tolv iallafall.
 
Jag försov mig i morse och kom klockan tio, hehe! Men sånt händer alla så just deal with it! ;)
Men de var lite pinsamt :( Men imorgon ska jag ställa fem larm till så jag vaknar i tid :) Jag ska sms:a VIKTORIA klockan sju :)

PUSSAR!


@ Andreas!

Nu kom vi precis hem till min älskling! :) Han ska ju duscha efter sin träning, men jag sätter mig och nördar vid datorn, hehe... ;) Jag vet inte vad jag ska göra direkt så de blir väl att läsa lite blogga oh så :) Andreas duschar i typ tio min så de går snabbt, sen ska vi ju till mig :) men vi hörs lite senare.
PUSSAR!

Ja, nu kom..

Andreas tillbaka från sin träning ;) De gick tydligen bra. Vi ska hem te han nu så vi hörs lite senare när jag vi är där.
PUSSAR!

Träning

Älskling tränar och jag är hemma hos hans mamma och väntar! :) De är fett mysigt hära! Men när han kommer tillbaka ska vi hem till hans pappa och senare vidare till mig.
Jag har tyvärr inte kunnat blogga idag eftersom min dator inte är klar än så jag är rätt rastlös på lektionerna om jag säger så :) Men på fredag skulle den vara klar :d jippi!
PUSSAR!

Jag saknar dig, finaste.

Vart är min bästavän? Jag saknar dig så jävla mycket. Tiderna vi hade tillsammans var oslagbara. Du kommer alltid att betyda allt för mig, jag vet vi har glidit ifrån varandra men jag kommer aldrig aldrig aldrig glömma dig älskling. I sommar då jävlar säger jag bara :) Du vet själv! Vi kommer ha så jävla kul när vi åker. Jag kommer aldrig glömma våra minnen.. Jag har aldrig garvat så mycket som jag gjort med dig.

När vi välte hängmattan tillexempel:
 Jag han springa ur den innan den föll till marken och paja. Men du satt kvar i den HAHAH Sen skulle vi hinna bygga upp den innan någon såg. Vi välte den säkert tio gånger till efter att vi byggt upp den också ;) Och Lisa och olle satt och spana på oss i fönstret hela tiden.. ;)

Sopptunnorna:
När vi cykla omkring på landet och välte sopptunnor med cyckeln och jag ramla av. Så fail. Sen när alla soppor ramla ur sopptunnan och du garva och la dig mitt på vägen HAHA.  

Snygga killar i en kanot?

Sen var de ju den gången när vi satt på bryggan och sminka oss..? och vi ser en kanot glida förbi ungefär 100 meter ifrån ;) Vi ba ni är så snygga och allt, fyfan vad pinsamt! :$ De värsta väl väl att de var grymt jävla fula.

De här är bara ett fåtal minnen jag har med dig bästavän. Jag skulle kunna rabbla upp minst 100 till.
Jag älskar dig så jävla mycket Nina Johansson! : Love:


BÄSTA VÄNER FÖR ALLTID!


true story

I am who I am, and I'm proud of it.


Burn

Nu blir de burn och film! :)
PUSSAR!

STOCKHOLM TOP GYMNASTICS

Omg jag saknar STG fan fan fan, de finns inte ord för hur mycket jag skulle ge för att börja där igen. De var fan bästa tiden i mitt liv. Alla vänner, alla träningar, alla uppvisningar. Som sagt, de finns vissa saker som jag ångrar i mitt liv.. Varför..!? Jaja i guess life goes on.. Saknar de som fan iaf.
Jag minns när vi stod där, på mattan och skulle göra vårat nummer, hur vi var glada, hur de kändes som tiden stannade. De här kan kännas överdrivet men de var de inte, inte för mig, jag minns de, jag mins allt. Jag minns känslas jag hade sent på lördagkvällarna, att jga inte ville somna eftersom jag skulle till träning dagen efter.
Jag kom ihåg hur pappa väckte mig på söndagen klockan tio för att jag skulle byta om och han skulle skjusa mig till träningen, hur jag verkligen inte ville, att jag sa " Jag har ont, jag mår inte bra " Jag gjorde allt för att slippa gå dit, Jag gillade inte mina träningar ibland. Men än sak vet jag helt säkert. Jag ångrar aldrig att jag gick där.
Aldrig aldrig aldrig.
Jag önskar jag fick chansen att börja igen, de klart jag KAN, men de kommer never ever bli samma sak som de var för mig då. Fan var jag ångrar.
Jag minns att jag sa till mina päron att jag ville sluta, hur besvikna de blev, de fattade att jag kunnde blivit bra, att jag hade talang. Men de fattade ju inte jag. Jag var ju så inne i mitt. De kunde ju inte tvinga mig så jag slutade.
de är först nu, ett tag efter som jag fattar, som jag inser, mitt misstag. Hur kunde jag vara så dum att jag inte fattade de då, varför litade jag inte på när folk sa att jag kunde blivit riktigt bra. Jag har sagt flera gånger att jag inte ångrar någonting jag gjort i mitt liv, att allt har en mening. Men jag ljög. jag ångrar de här, de finns ingen mening med att sluta, jag förlorade bara. Jag ser ingen som helst mening med att sluta men nu gjorde jag de.
Jag ville bara få ur mig de här, ville bara säga till er. Sluta inte på en sport för att ni inte orkar, gör för guds skull inte de, de kan ju bli som i mitt fall. Ni kanske har talang, varför kasta bort de för att ni hällre sitter hemma och är inne på faebook..!? Varför? Jag säger inte att ni gör de, jag säger bara till er att inte begå de misstaget för de är verkligen inte kul. Att slänga bort de ändå som man är bra på för att sitta hemma eller göra något annat är bara synd. Som sagt ville bara tipsa er.
PUSSAR!



DON'T JUMP!

I scream into the night for you
Don't make it true
Don't jump

Girlpower

Imorgon ska jag fömodligen träffa mina fina vänner! :) Jag hoppas att de går. Kommer bli roligt, så länge sedan jag träffade er tjejer! ;) Men de får vi se imorgon! :)
Jasmine och Julia!
PUSSAR!

Skolan jao..

Nu sitter jag i skolan på engelskan med mina sötisar, Carro och Rebecca :D Vi gör inte ett piss, sitter och chillar :)
Lurre om en timme iaf, sooooft! Men vi hörs senare, ska inte vara så osocci.
PUSSAR!

Hemma nu

Nu är vi hemma :) sköönt! Jag är så glad att de har blitt vår nu. Så man kan gå ute, utan att frysa ;) De är bara lite awesome. Jag hoppas man kommer kunna använda sina snygga sommarkläder, men de är väl ett tag kvar till dess, antar jag :( Jaja, life goes on. Ska vara lite socci nu, see ya later!
PUSSAR!


NU: MÖTA ÄLSKLING!

Nu ska jag möta upp älsklingen ;) Vi hörs lite senare när jag kommer hem!
De är inte säkert jag kommer att ha internet men man hoppas på de bästa! :)
PUSSAR!


NU:


NU: Glass och tv ;)


home sweet home

Nu är jag hemma :) jobbig dag kan jag säga. Jag höll på riktigt typ på att riva min lägenhet. nej dagen började inte bra. Bättre blir de när jag får träffa min älskling. Kvällen kommer bli så jävlia nice ;) i'm just telling ;)
Jag har täningsvärk :( Sjukt ont :( Nu ska jag packa upp mina saker. Jag skriver senare! :)
PUSSAR!


Söndag

Hejsan!
 Idag är de Söndag, för mig veckans tråkigaste och segaste dag, eftersom de känns som man bara väntar till Måndagen ska börja. Men de finns väl en mening med de :)
Idag har jag varit på min och Roxys extra teater, de är därför jag inte skrivit så mycket, men nu är jag hemma och kan blogga mycket.. ;) Teatern var lyckad, tills viss del.. Men de var från elva till fyra så därför är de ingen träning iimorgon, som de brukar vara .. :( Sadface :(
Vi ska dra till Andreas mamma imorgon och äta middag, sen ska jag möta upp Roxy i Sickla :) Kommer bli kul. Men de är väl de som hänt idag. uppdaterar senare sötisar :)
PUSSAR!


vill ha!

Carro viade mig lite olika kameror som hon vill ha, sen såg jag en som jag vill ha! ge mig! ;) Nej men helt seriöst, den är skit cool, jag skojar inte..


Kolla den ser ut som lego ju :D Jag diggar den fett iaf! ;)
PUSSAR!


run run run

Måste springa bussen går om åtta min men de är en bit dit.. Men vi hörs senare! :)
PUSSAR!


Hurry up

Hejsan! Nu har vi ätit, fett gott! :) Vi ska strax matcha in en buss för vi ska dra iväg en sväng haha!
Men jag måste byta om sminka mig och så, de är rätt bråttom. Jag slänger iväg ett till inlägg lite senare innan vi drar :)
PUSSAR!




Candyshop!

Jag och Andreas har precis köpt godis och skit tills ikväll.. ;) De kommer blir en mysig kväll med Andreas familj.
NU: Blir de att kolla på film men älsklingen eftersom de andra kollar tv :)
PUSSAR!


KÄRLEK!


Jag älskar dig! :love:


Cutiepie!

Jag hittade gamla kommentarer på en bild som Rebecca hade lagt ut på facebook :) Haha så jävla random jag orkar inte. Jag sitter och garvar för de var så konstigt.. Läs själva.. ;)
PUSSAR!



Yesterday!

Igår var jag och Rebecca och fota lite olika plater i skolan, de var en skol uppgift alltså. De var kul, garvade rätt mycket när vi inte vågade gå in i floristernas klassrum fast de inte var någon där, haha! Mobbat :) Men till sist gick vi in och fick ett par fina bilder faktiskt. När vi hade fotat klart skulle vi redigera bilderna och skicka in i ett dokument till våran lrare. Sen fick vi gå :) Så jag och Rebecca slutade en timme tidigare.. ;)
PUSSAR!


( En bild från igår )


Lagom uttråkad..

Jag är grymt uttråkad, men gld att de är lördag :) Jag ligger i sängen och läser bloggar :) Men ändå jag känner mig uttråkad, jag venne vad jag ska göra, Andreas sitter vid sin dator och splar, som vanligt.. vi är ju lagon sociala.. Men idag var vi iaf i Liljeholmen. Trevligt :) Inte för at vi köpte något men iaf. Hoppas kvällen blir roligare :)
PUSSAR!


Mockingbird - Eminem ♥

Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upperlip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
I know mommy's not here right now and we don't know why
We feel how we feel inside
It may seem a little crazy, pretty baby,
But i promise momma's gon' be alright


God_natt

Godnatt alla sötisar, vi hörs imorgon! :)
PUSSAR!


Min helg.

Fredag:

Jag och Andreas hem till en kompis :D kommer bli awesome att träffa lite folk och vara sociala. Fast har no idea hur man åker, men de är därför de är bra att sl.se finns annars hade vi haft lite problem, hehe! :) Long time no see skulle man väl kunna säga. Efter de drar vi hem till mig eller Andreas de får vi se senare, vilket som är närmast :)

Lördag:

Vi sover förmodligen bort halva lördagen sen drar vi väl ut och hittar på något roligt och sen drar hem och kollar film och myser :) Men somsagt så har vi inte bestämt än de återstå att se ;)

Söndag:

Söndag kommer bli enn slapp dag. Jag gillar inte söndagar alls, de känns bara som man går och väntar på att de ska bli
Måndag, skit tråkigt tycker jag :( Men men inte mycket man kan göra åt den saken, så de blir väl dra ut träffa lite folk hem, kolla film eller något, och senare sova.

De är väl ungefär de som jag har planerat för helgen, inte mycket direkt men iaf bättre än inget :)

PUSSAR!




Städa städa varje fredag.

Vi sitter hos Andreas nu, jag hjälpte han att städa, hihi gulligt av mig (a) Nej men vad gör man inte för sin kille..? ;) Men de var faktiakt rätt jobbigt, eftersom de ser ut som de varit en tornardo där. Men de gick snabbt när man var två. Nu sitter jag och bloggar och är inne på fb medans Andreas.. ja har ingen aning vad han håller på med, typ spelar :) Senare ska vi ut men först möta upp en kompis och lämna en sak till henne. Men senare drar vi vidare ;)
 Men vi hörs lite senare sötisar!
PUSSAR!


Fota nu

Hej igen.
Nu har vi som sagt media kunskap och vi ska åka runt och fota olika saker och sedan skicka in dem på en hemsida ;) Trevlans. Vi hörs senare för nu bär de av mot stan!

@skolan

Nu är de lunch i skolan eller vi har redan ätit, jag åt lite sallad.. ;) Jag ville verkligen inte äta för de var Plommon harre, jag ba nej tack! Men snart börjar vi med mediakunskap. Vi ska tydligen runt och fota :) Så de är väl rätt nice i guess ;)
Jag vill bara hem och chilla för jag får se var kvällen lutar åt, förmodligen blire åka iväg med älsklingen, men de vet vi inte än :) De får vi se när jag ringer han!

Hej!

Hej! :) Idag har jag inte skrivit någonting, ledsen för de men jag har inte haft någon dator och ade går inte att mobilblogga från min tele, hehe!
Jag skulle lämnat in den idag, men data snubbe var ju sjuk så de var lagom lyckat (y)
Efter skolan var jag med vickelorian vi drog till stan sen åkte jag hem och sen till stan igen :)
Jag drog sen hem käkade och så.
De är väl min dag ungefär :)
PUSSAR!

Sliten värre..


Så här känner jag mig just nu, jag är trött och sliten efter en fartfylld dag.
Jag ligger i sängen och väntar på Andreas sen ska vi sova. Imorgon slutar jag 12
Fan vad nice alltså då ska jag hem lägga mig i soffan och sova ;)
Men sov gott sötisar, de ska jag göra! :)

PUSSAR!

 


The day of mine!

Jag vaknar klockan åtta och springer direkt till bussen, medans älsklingen låg kvar i sängen :( Sen direkt när jag hade gått ut så är han inne på datorn man ba jaha.. sov?
Sen hade vi matte i tre timmar och webbdesign lika länge.. :( De var inte kul men skönt att denna dag är slut i stortsätt. Jag gillar inte Onsdagar. Sen drog vi hem till Andreas mamma och åt middag och jag stannade kvar där medans Älskling åkte och träna sen när han kom tillbaka drog vi hem till honom och han duscha medans jag satt vid datorn och lekte med hans vovve :)
Efter de drog vi till ug och chillade där sen åkte vi hem och ska nu kolla Big Brother.
Vi hörs senare!
PUSSAR!



Webbdesign

Har webbdesign nu. Patrick stjärna är fett irri, han förklarar som jag venne vad så de blir att vara inne på fb och blogga istället ;) Jag längtar bara tills jag slutar så jag kan dra! Jag vill inte sitta och leka i olika program på datorn.. Jag vill hem! Jag tycker faktiskt inte ens denna lektion är så himla nördvändig :P  Jag har inte lärt mig ett piss iaf..
Men jaja ska väl försöka göra nåt så vi hörs senare!
PUSSAR!



H U M O R !

Jag venne hur mycket jag har garvat idag.. Men jävligt mycket iaf, haha! De har varit en underbar dag hittills och bättre blir de ;) Jag är super glad haha! Hoppas ni har en bra dag för min äger!
PUSSAR!



D A G E N S !

Like this - Jessica Mauboy feat. Iyaz

Tired like a rockstar..

Godmorgon!
Nu sitter jag i skolan och är jätte trött. Igår åt vi ju semlor hemma hos mig innan vi åkte hem till Andreas, vi kollade på tv och sen blev de sängen direkt. Det känns som jag sovit två dagar och ändå är jag trött.. :( De hjälper väl inte att vi har haft 1½ timmas matte, och vi ska ha lika mycket till :( jag pallar inte. Sen efter de är de webbdesign med Patrick stjärna i tre timmar.
Jaja life goes on jag får väl önska att tiden går får några timmar nu då :)
PUSSAR!



Big Brother!

Nu blir de Big Brother. Vi hörs imorgon :)
Ska ni kolla?
PUSSAR!



Andreas place!

Hej :) Nu är vi hos Andreas, vi åkte hem till mig först och år semlor, sen drog vi till Andreas och nu är vi här. Skööönt. Jag är som sagt jättetrött så ska sova, men jag kommer skriva som vanligt imorgon ;)
PUSSAR!

Jag känner mig jävligt..

Seg. jag har varit i skolan sju timmar, sen lagat mat och fixat, *pust Jag helt slut, nu ska jag duscha och kolla på tv med älskling! ;) Sen blire sängen. Är jävligt trött. Jobbigt eftersom jag inte haft skola på över två veckor och nu blir de hårdkörning direkt.. :( Men iaf jag får väl bara kämpa på :)
Hur har eran dag varit..?
PUSSAR!



Off we go!

Nu slutar vi och jag har lite bråttom iväg för att möta upp honom! Sen drar vi hem till mig äter lite och så :) Som jag sa skulle jag ju också fixa en design till min coola kompis. Själv är jag inte klar med designen på min egen blogg men vad gör man inte för sina vänner..? ;)
Vi hörs lite senare!
PUSSAR!



Länkning!

Läs de här sötisen blogg! Den är grym.. ;)
PUSSAR!

Carro!

New start!

Hej igen! De här är min nya fina blogg :) Jag kommer skriva som jag gjort tidigare om allt möjligt, så fortsätt läsa sötisar! ;) Jag skriver senare!
PUSSAR!

RSS 2.0